Nye arbeidsplasser for utviklingshemmede ved sykehjem i Bergen

Veldig hyggelig at statsråd Solveig Horne tok turen til Bergen for å se hva vi har fått til i SOR-prosjektet HELT MED. Støtten fra Horne/BLD/Bufdir har vært helt avgjørende for å kunne fortsette prosjektet. Vi har fått midler gjennom departementet (BLD) / direktoratet (BufDir) til å utvide ordningen i Bergen og omegn. Vi søker midler andre steder for å utvide til andre deler av landet. Det neste som skjer er at Bergen kommune oppretter tre arbeidsplasser for personer med utviklingshemming ved et sykehjem. Det er en skikkelig god nyhet.

 

 

 

Flott oppslag i BA.

 

Solveig Horne har tatt turen til Bergen for å bli nærmere kjent med HELT MED og de med utviklingshemming som har fått jobb gjennom dette prosjektet.

 

Både TV BRA og BA dekket seansen.

 

Denne dagen fikk SOR utbetalt i første omgang en millioner kroner for å videreføre arbeidet i Bergen og nærmeste omegn. I tillegg har vi akkurat fått på plass en avtale om at Bergen kommune etablerer tre arbeidsplasser for personer med utviklingshemming ved Fyllingsdalen sykehjem. Så her var det mye å feire. Statsråd Solveig Horne fikk æren av å skjære ut det første kakestykket.

 

HELT MED samarbeider med NNDS (Norsk nettverk for Down syndrom). På bildet fra venstre:  NNDS´ styreleder Camilla Schreiber, statsråd Solveig Horne Jarle Eknes, daglig leder i Stiftelsen SOR.
 

 

Les nyhetssaken i BA her, og se den flotte reportasjen fra TV BRA.