HELT MED på Landsturneringen

Landsturneringen i fotball og håndball (for mennesker med funksjonsnedsettelse/utviklingshemming) samler ca 1.500 deltakere i Bergen. En fantastisk arena for HELT MED til å rekruttere dyktige folk til jobber i ordinært arbeidsliv. Men vi møter også noen som allerede har fått jobb gjennom HELT MED. Ole (bildet) spiller for Fana og har nettopp fått jobb på Toma Espehaugen i Bergen. Heldige Fana og heldige Toma.

HELT MED er til stede med stand, og deler ut 2.000 flasker vann. Det går unna, for her er det mange idrettsutøvere som gir alt, og dermed trenger påfyll av veske.

 

Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund har siden 1991 arrangert Landsturneringen i fotball og håndball. Landsturneringen er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund, hvor kretser og regioner får ansvar for å gjennomføre arrangementet. Denne gangen blir det arrangert i Bergen.

Vi synes det er stas at alle deltakerne blir inkvartert på seks Scandic hotell i Bergen, ettersom Scandic var først ute med å ansette personer med utviklingshemming gjennom HELT MED-ordningen.

Åpningsseremonien foregår i hjertet av byen, på Torgallmenningen. Banketten arrangeres i Bergens storstue, Grieghallen. 

Jann Aasbak og Ørjan Hinna fra HELT MED betjener stand, og kommer i kontakt med mengder av motiverte folk med utviklingshemming som ønsker seg jobb i ordinært arbeidsliv.

Les mer om HELT MED